Wist u dat zeewier wondjes sneller doet genezen?

Ons verhaal

Caroline Buijsse-Cammaert en Carla van de Vijver groeiden op met het zand tussen de tenen en de eerste zwemslagen in zee. Wandelend langs de vloedlijn ontstond het idee van ZJÍ, de zuivere(nde) lijn van zeecosmetica. En de oorsprong van de naam: ZJÍ is Zeeuws-Vlaams voor ‘zee’.

 

ZJÍ Sea Wellness at Home

Voor velen is de zee puur genieten en een bron van ontspanning. Hoe zou het zijn als je dat zeegevoel mee kunt nemen naar huis? Wandelen met de zilte zeelucht door de haren, je mee laten voeren door de golven of gewoon in de verte turen over zee. De geur van de zee en het weldadige gevoel van het zeewater in je eigen badkamer. Met de ogen dicht hoor je bijna het ruisen van de zee...


Met ZJÍ heb je altijd toegang tot het weldadige zeegevoel waar je ook bent.
Thuis, buiten in de hot tub of lekker in het hotel of B&B.

 

Respect voor mens en natuur

‘We care about the sea’ – dat sijpelt bij ZJÍ overal doorheen. Duurzaamheid en een schone zee staan centraal in onze bedrijfsvoering. Dat merk je aan de verpakkingen, producten en ingrediënten. Zo worden de keramische potten en flessen gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Waar mogelijk zijn grondstoffen gerecycled en op zijn minst natuurlijk, recyclebaar of herbruikbaar. Dus kies voor een (h)eerlijke refill!