ZJI cares about the sea

We care about the sea, we care about you. Met ZJÍ gebruik je 100% natuurlijke stoffen die voornamelijk uit de zee komen. Tot en met de verpakking staan natuur en duurzaamheid op de eerste plaats, vooral het belang van een schone zee.  Alle grondstoffen zijn waar mogelijk gerecycleerd of herbruikbaar. Bij ZJÍ koopt u refills zodat u de basisverpakking kunt hergebruiken. Én we produceren alleen in Europa. We betalen eerlijke prijzen voor onze producten want aandacht voor mens en natuur staan centraal. Je betaalt dus net dat beetje meer maar je krijgt ook dat beetje meer.....

 

We werken met puur natuurlijke elementen zoals zeewier wat duurzaam is in teelt en daarna weer als compost te gebruiken, gebruikte visnetten vormen ons verpakkingsmateriaal, oesterschelpen doen dienst als schepje en ons bijzondere keramiek is van gerecycled keramiek en gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast worden Sint-Jacobsschelpen die we van restaurants krijgen hergebruikt als bakje voor onze zeewierproducten. Natuurlijk en mooi! En natuurlijk gebruiken we voor verzending ook vaak gebruikte dozen. Niets mis mee.

 

De handdoeken met linnen zijn niet alleen duurzaam in hun levensduur maar ook tijdens het ecologische en natuurvriendelijke productieproces vraagt linnen bijna niets van onze planeet. Vlas, de basis van linnen, groeit in het achterland van de Vlaamse kust en heeft naast regenwater geen extra water nodig om te groeien.

 

 

ZJÍ is finalist voor MVO-prijs

ZJÍ Sea Wellness hoort bij de drie finalisten voor de MVO Prijs van Zeeuws-Vlaanderen. Dank iedereen voor zijn/haar stem op onze jonge organisatie. In het begin van 2022 wordt de prijswinnaar bekend gemaakt.