Een droge huid? Probeer eens de Seaweed Body Oil....

PRIVACYVERKLARING ZJI.NL

 

5 juli 2021

Uw privacy is voor ZJÍ van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. We verwerken alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken en verzenden van uw bestelling. De gegevens die u aan ons doorgeeft worden bewaard op de beveiligde servers van jouwweb.nl.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we binnen de online omgeving van onze webwinkel https://www.zji.nl/ en allemaal doen met de informatie die u aan ons doorgeeft.

AFHANDELEN BESTELLING
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om uw bestelling netjes en snel voor u af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met onze webwinkelprovider, bezorgdienst en betaalprovider gedeeld.

Persoonsgegevens die wij gebruiken om uw bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. De gegevens die nodig zijn om uw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

VERSTREKKING AAN DERDEN
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder leggen we uit met welke bedrijven we samenwerken.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

>betaalprovider Mollie B.V. 
Na het afronden van uw bestelling kunt u een betaalmethode selecteren. Kiest u voor Mollie B.V. dan nemen zij het laatste deel van uw bestelling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van u vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling.

>verzend/bezorgdienst
Als u een bestelling plaatst is het onze taak om uw pakket zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de bezorgdiensten. Zij genereren adreslabels die worden bevestigd op uw pakket zodat u uw bestelling middels een track & trace code kunt volgen. En bezorgen het pakket. Het is daarom voor ons noodzakelijk uw naam, adres en woonplaatsgegevens met de bezorgdiensten te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.

>webwinkel software jouwweb
Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Jouwweb. Jouwweb zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als u een bestelling plaatst hebben we uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van uw bestelling worden uw gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen.

CONTACTFORMULIER
Met het contactformulier op de website kunt u ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

NIEUWSBRIEF
U kunt u abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips, aanbiedingen en informatie over onze producten en diensten. Wanneer u zich wilt abonneren op onze nieuwsbrief krijgt u een aanmeldlink toegezonden op het e-mailadres waarmee u zich wilt inschrijven. Pas wanneer u de aanmelding activeert staat u daadwerkelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt op deze manier dus alleen met uw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt. Dit kan op ieder moment. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

Wij verwerken uw nieuwsbrief aanmelding en uw e-mailadres met behulp van een software programma. Uw gegevens worden daar beveiligd opgeslagen. Ons softwareprogramma maakt gebruik van cookies om inzichtelijk te maken of e-mails worden geopend en gelezen en of er op links wordt geklikt.

SOCIAL MEDIA
In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook. Wanneer u hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

GOOGLE ANALYTICS
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

COOKIES
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

BEVEILIGING
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiling optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten.

WIJZIGINGEN IN ONZE PRIVACYVERKLARING
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JE GEGEVENS
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
het laten corrigeren van fouten
het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
intrekken van toestemming
bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

KLACHT INDIENEN
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS
zji.nl

Port Scaldis 1-101
4511 DA Breskens
The Netherlands
info@zji.nl
Telefoonnummer: +31 117 745008