Reacties

Inbalance face- & bodycentre
6 maanden geleden

Vanaf dat Zji in de markt is gekomen; ben ik fan geworden van de 100% zuivere en Vegan producten. Ik gebruik vooral de massageolie met zeewier extracten, bij mijn klanten. Zeewier is een bron van mineralen en sporenelementen(Werkt o.a. op de stofwisseling;ontgift en zorgt voor celvernieuwing) . De dragers van de Zeezwiermassage-olie zijn o.a. Jojoba olie (helpt bij het reguleren van de talgproductie, waardoor het uitstekend is voor zowel de vette als de droge huid. Het bevat vit.E, antioxidanten en essentiële vetzuren die de huid voeden en herstellen. Maar ook zonnebloemolie,(Essentiële vetzuren ondersteunen de huidbarrière en verminderen vochtverlies vanuit de diepere huidlagen). Belangrijke aspecten als het gaat om huidproblemen, met atopisch eczeem. De zonnebloemolie is ontstekingsremmend. Daarmee irritatie en roodheid verminderend. De huid wordt dus zacht en goed gehydrateerd door de massageolie. Ze werkt bovendien doordat ze lavendula bevat; heel ontspannend. En Daar zijn klanten Héél blij mee!

Cuppingtherapy Caro
9 maanden geleden

Na mijn opleiding transformational cupping was ik op zoek naar een 100% zuivere olie. Ik was Zji eens tegengekomen op facebook, en heb toen een proefpakket aangevraagd.

De olie beviel uitstekend ook vanwege alle voordelen die je erbij krijgt, het boost namelijk je immuunsysteem, hydrateert je lichaam en herstelt en voedt je huid. Precies wat ik voor mijn klanten wil. Inmiddels werk ik ook met de kombu zeewieren van Zji die een prachtig effect geven voor na mijn cupping behandelingen.

Charlotte Lagrou
10 maanden geleden

Ik gebruik de producten van Zji sinds de opstart van mijn praktijk.
Ik gebruik de olie tijdens Transformational Cupping. De olie is fijn van structuur en heeft een aangename doch discreet aroma.

Reactie plaatsen